Ud og hjem med bussen

Om morgenen

For at få den bedste start på dagen, er det meget vigtigt at forældre og børn følger disse retningslinjer:

Bøgely åbner hverdag kl 7.00. De børn der brug for at blive afleveret før bussen kommer, skal afleveres i opsamlingen på 5 sal i Jerusalems kirken. Her har vi et lokale med sofa, borde og legetøj.

De børn, der kommer i opsamlingen om morgenen, bliver fulgt ned af personalet i bussen kl 7.50. Disse børn går først ind i bussen. Der må ikke komme børn ind i bussen før afkrydsnings listen og personale er kommet ned fra opsamlingen.

Vi vil bede jer komme klokken 8.00 om morgenen og senest klokken 8.10. Vi kører 8.15, så man skal sige farvel inden barnet stiger ombord på bussen. De sidste fem minutter er alene til for at børnene kan finde en plads, blive spændt fast og vinke til de forældre, der vælger at blive og vinke. Når busdøren er lukket modtager vi ikke flere børn, af trafik- og sikkerhedsmæssige årsager. Kommer I for sent til bussen er velkomne til selv at aflevere børnene i Bøgely. Her kan I aflevere frem til kl 9.30, hvis andet ikke er aftalt.

Har I en besked til personalet omkring jeres barn, det kan være om tøj der skal med hjem, at I gerne vil ringes op osv. skal det skrive på AULA. Der står en pædagog eller lederen uden for bussen om morgen og efter middagen, som i kan henvende jer til, til at svare på spørgsmål eller til en hygge snak.

Husk at vinke til dit barn, hvis I har aftalt det. Selvom det kan være svært, at se børnene gennem de tonede ruder, ser børnene jer.

Vær søde at stille jer på fortovene, parkere lovligt og at give plads til andre (også selvom I har store cykler).

Om eftermiddagen

Når vi kommer hjem vil de børn der sidder nederst i bussen, blive afleveret fra den forreste dør i bussen. De børn der sidder øverest i bussen, vil blive afleveret fra døren midt i bussen. Personalet vil sørge for at børnene bliver fulgt ud af bussen og afleveret til forældrene.

Giv plads til hinanden og vis hensyn. Vær venlig at gå til siden når I har hentet jeres barn.

De børn, der skal i opsamlingen om eftermiddagen, samles på trappen til kirken og går op ca. 16.15 sammen med personalet.