Vi lægger vægt på

dyrehavenNatur og naturfænomener

I Bøgely er vi privilegerede, fordi vi har naturen så tæt på. Vi arbejder meget med og i naturen, ligesom forskellige naturfænomener som årstider, lys og mørke indgår som helt naturlige elementer i dagligdagen.

Naturen skaber glæde og oplevelser og den tætte kontakt til naturen påvirker vores måde at tænke på og måden hvorpå vi arbejder med børnene.

Børnene udnytter naturens muligheder til at boltre sig, klatre, lege i huler og i det hele taget kunne røre sig frit. Derudover lærer børnene fugle, dyr og planter at kende. De kan finde ting, der kan spises og samtidig blive kloge på, hvad der absolut ikke må spises. Det betyder først og fremmest at naturen, de skiftende årstider, ja selv vejret bliver en selvfølgelig del af vores dagligdag.

Børnene får et nuanceret forhold til det at være udendørs, og da de er ude i både godt og dårligt vejr, vil et barn der går i Bøgely, selv om det bor midt i København, få mulighed for at følge naturens gang og lære en masse om økologi, fugle og dyreliv og de skiftende årstider.

Fagligt engagerede og dygtige medarbejdere

Vi vil give dit barn omsorg og tryghed ved at skabe nærværende, stimulerende og udviklende rammer i dit barns hverdag, så det tør udforske og gøre erfaringer og få brugbare oplevelser.

Vi vil bruge tid på indlevelse og forståelse af børnenes forskelligheder og udvikling